Winther Dame Cykler - Finsens Cykler

& Værksted
Gå til indhold
Winther
En del af Danmarks største cykelunivers
 
Deres designere og de populære Winther cykler, har år efter år skabt et stærkt produktsortiment. Dét, blandet med et tæt forgrenet netværk af forhandlere over hele landet gør, at Winther til stadighed indtager en særlig position i danskernes bevidsthed. Det betyder også, at Winther er ét af Danmarks mest udbredte cykelmærker.

 
Identitet
 
Winther har en række farveorienterede serier såsom Black Winther, Blue Winther og Green Winther. Disse serier er skabt for at give kunderne muligheden for at foretage et stilsikkert valg, når de skal have en ny Winther cykel, men ikke ønsker for meget grafik. Black Winther S og Red Winther fik deres debut i 2020, og er nye tilføjelser til de stilrene Winther-serier. Dette betyder, at uanset hvilken type cyklist du er, kan du lade din personlighed træde frem med et kompromisløst alternativ til den klassiske sorte cykel. Det er uanset, om det er en klassisk herre- eller damecykel, en citybike eller en rå cargo-cykel. Lige meget hvad du vælger, så er funktionalitet, komfort og design altid i top.

 
En stor del af Winthers identitet er inklusion. Vi har bevidst skabt cykler til både børn og voksne, der er i stand til at lade ejeren udtrykke sin personlige stil men også invitere til, at familien kan køre med samme stil. Blandt andet kan man få børne- og juniorcykler, der ligner vores Black Winther serie. Derfor er det ikke underligt, at mange straks tænker på cykler til hele familien, når de hører navnet Winther, og netop dét er præcis, hvad Winther er!
 
Winther Dame
Black Winther 1 er en højtudstyret citybike til pendleren, der sætter pris på maksimal komfort, funktionalitet og design. Black Winther serien kan genkendes på sit tidløse, helsorte aluminiumsstel samt sin diskrete grafik. På en Black Winther kan du med stolthed rulle afsted gennem byens gader.
6.999 kr
Tilføj
Winther Dame
Black Winther 4 er en klassisk og komplet shoppingcykel med masser af udstyr. Den er tiltænkt cyklisten, som ønsker et køretøj med høj komfort til hverdagen. Black Winther serien kan genkendes på sit tidløse, helsorte aluminiumsstel samt sin diskrete grafik. Med en Black Winther kan du med stolthed rulle afsted gennem byens gader.

7.499 kr
Tilføj
Winther Dame
Purple Winther 4 er en klassisk og komplet shoppingcykel med masser af udstyr. Den er tiltænkt cyklisten, som ønsker et køretøj med høj komfort til hverdagen. Purple Winther serien kan genkendes på sin dybe, lilla farve, der breder sig fra stel til udstyr. Med en Yellow Winther kan du med stolthed rulle afsted gennem byens gader.
7.499 kr
Tilføj
Winther Dame
Red Winther 2 er en klassisk citybike til pendleren, der sætter pris på maksimal komfort, funktionalitet og design. Red Winther serien kan genkendes på sit friske og livlige røde aluminiumsstel samt sin diskrete grafik. Med en Red Winther kan du med stolthed rulle afsted gennem byens gader.
6.199 kr
Tilføj
Winther Dame
Winther RTL er en klassisk shoppingcykel med høj komfort og masser af praktiske egenskaber. Cyklen egner sig til brug af flere personer, da den let kan indstilles i bl.a. sadelhøjden v.h.a en quick release sadelpinds-klampe.

5.799 kr
Tilføj
Winther Dame
Shopping Alu er en højtudstyret og komfortrig shoppingcykel med lav indstigning. Cyklen er perfekt til dig, der pendler. Shopping Alu er en rigtig helårs-cykel med en klar, flot og grafisk profil.

6.299 kr
Tilføj
Winther Dame
Shopping Alu er en højtudstyret og komfortrig shoppingcykel med lav indstigning. Cyklen er perfekt til dig, der pendler. Shopping Alu er en rigtig helårs-cykel med en klar, flot og grafisk profil.

6.299 kr
Tilføj
Winther Dame
Winther Shopping Society er en tro shoppingcykel. Cyklen har en klassisk geometri med lav indstigning og en flot grafisk profil. Winther Shopping Society er bl.a. udstyret med en justérbar frempind, kurv, lås og lys både foran og bag på. En rigtig helårs-cykel.
6.299 kr
Tilføj
Vi tager forbehold for, at viste vare og produkter kan være udsolgt eller IKKE lagerføres længere. Du kan med fordel ringe til butikken, for at høre produktets lagerstatus.

Finsensvej 23
2000 Frederiksberg


+45 38 10 32 11Finsenscykler@hotmail.com
Åbningstider
Mandag 9:30 - 18:00
Tirsdag 9:30 - 18:00
Onsdag 9:30 - 18:00
Torsdag 9:30 - 18:00
Fredag 9:30 - 18:00
Lørdag 9:30 - 14:00
Søndag Lukket
Tilbage til indhold