Winther Herre Cykler - Finsens Cykler

& Værksted
Gå til indhold
Winther
En del af Danmarks største cykelunivers
 
Deres designere og de populære Winther cykler, har år efter år skabt et stærkt produktsortiment. Dét, blandet med et tæt forgrenet netværk af forhandlere over hele landet gør, at Winther til stadighed indtager en særlig position i danskernes bevidsthed. Det betyder også, at Winther er ét af Danmarks mest udbredte cykelmærker.

 
Identitet
 
Winther har en række farveorienterede serier såsom Black Winther, Blue Winther og Green Winther. Disse serier er skabt for at give kunderne muligheden for at foretage et stilsikkert valg, når de skal have en ny Winther cykel, men ikke ønsker for meget grafik. Black Winther S og Red Winther fik deres debut i 2020, og er nye tilføjelser til de stilrene Winther-serier. Dette betyder, at uanset hvilken type cyklist du er, kan du lade din personlighed træde frem med et kompromisløst alternativ til den klassiske sorte cykel. Det er uanset, om det er en klassisk herre- eller damecykel, en citybike eller en rå cargo-cykel. Lige meget hvad du vælger, så er funktionalitet, komfort og design altid i top.

 
En stor del af Winthers identitet er inklusion. Vi har bevidst skabt cykler til både børn og voksne, der er i stand til at lade ejeren udtrykke sin personlige stil men også invitere til, at familien kan køre med samme stil. Blandt andet kan man få børne- og juniorcykler, der ligner vores Black Winther serie. Derfor er det ikke underligt, at mange straks tænker på cykler til hele familien, når de hører navnet Winther, og netop dét er præcis, hvad Winther er!
 
Winther Herre
Black Winther 3 er en klassisk og komfort orienteret herrecykel til dig, der pendler. Black Winther serien kan genkendes på sit tidløse, helsorte aluminiumsstel samt sin diskrete grafik. På en Black Winther kan du med stolthed rulle afsted gennem byens gader.
6.999 kr
Tilføj
Winther Herre
Winther Sprite Alu er en ægte citybike fyldt med praktiske egenskaber som funktionalitet og maksimal komfort. Cyklen er perfekt til dig, der dagligt pendlen. Med en Sprite Alu er du sikret en kvalitetsfyldt og stilren citybike til brug året rundt.
6.199 kr
Tilføj
Vi tager forbehold for, at viste vare og produkter kan være udsolgt eller IKKE lagerføres længere. Du kan med fordel ringe til butikken, for at høre produktets lagerstatus.

Finsensvej 23
2000 Frederiksberg


+45 38 10 32 11Finsenscykler@hotmail.com
Åbningstider
Mandag 9:30 - 18:00
Tirsdag 9:30 - 18:00
Onsdag 9:30 - 18:00
Torsdag 9:30 - 18:00
Fredag 9:30 - 18:00
Lørdag 9:30 - 14:00
Søndag Lukket
Tilbage til indhold